Companie

Rasterom

Rasterom proiecteaza si instalaeaza de peste un deceniu structuri metalice si sisteme de rafturi pentru toate sectoarele de activitate si in toate regiunile Romaniei.

Toate produsele comercializate si instalate de compania noastra trebuie sa aiba intotdeauna reputatia calitatii, bazata pe experienta acumulata in acest domeniu, eficienta serviciului de proiectare, implicarea 100% de la primul contact pana la receptia finala si nu in ultimul rand prin utilizarea exclusiva de produse si servicii de calitate.

Contacteaza-ne pentru o discutie si pentru realizarea unui proiect personalizat in functie de cerintele tale, aici sau viziteaza-ne pe pagina de Facebook.

Valori

Siguranta
Calitate
Inovatie

Istoric

Rasterom compartimentari birouri

SC Rasterom Storage Solutions s-a lansat in anul 2004, avand ca scop principal promovarea noilor concepte privind amenajarea si optimizarea spatiilor de productie si depozitare.

Viziune

Rasterom Vziziune

Telul nostru este de a oferi clientilor solutii pentru a transforma fiecare particica a spatiului detinut intr-un spatiu util si accesibil, parte integranta a unui sistem de stocare organizat si eficient.

Misiune

Rasterom Proiectare

Departamentele tehnic&proiectare impreuna cu echipele proprii de montaj, sunt intotdeauna decise sa invinga, cu implicare si profesionalism, in lupta pentru “cucerirea spatiilor”

Utilizarea de produse atestate de organismele europene de profil, precum si certificarile serviciilor de proiectare si instalare obtinute de companie de-a
lungul anilor au dus la crestera constanta a portofoliului de clienti din toate sferele de activitate.

Modelarea spatiului in functie de necesitati impune de cele mai multe ori solutii originale, adaptate nevoilor specifice. Compania noastra nu isi propune sa ofere doar un produs sau o solutie, ci este mereu pregatita sa rezolve problemele clientilor sai.

Prioritatea numarul 1 intr-un spatiu de stocare o reprezinta siguranta personalului operator si a bunurilor depozitate, de aceea sistemele de rafturi oferite de compania noastra sunt proiectate si instalate in conformitate cu normele de siguranta UE.